Het IMSA-team
Het IMSA-team

Mariska Weijer

medew_Mariska_pasfoto.jpg “Duurzame ontwikkeling betekent voor mij bewust omgaan met de aarde, en met elkaar. Er is een toename in bewustzijn rondom duurzaamheid voelbaar, maar we zijn er nog niet. Daarom staat voor mij het duurzaamheidsconcept omzetten in iets werkbaars en leefbaars voor huidige en komende generaties bovenaan.

De multidisciplinaire insteek, de verbindende aanpak, de actualiteit van de issues en de grote verscheidenheid aan projecten, zowel nationaal als internationaal gericht, spreken mij erg aan in het werken bij IMSA.”

Mariska is sinds 2007 in dienst bij IMSA en heeft sindsdien brede ervaring opgedaan met onderwerpen als (duurzame) energie, natuur, Noordzee, regelgeving en beleid, watermanagement, biodiversiteit, maritieme ruimtelijke ordening, habitat banking.

In het verleden werkte zij o.a. aan een watermanagementproject in Suriname, een intensief maatschappelijk onderhandelingsproces rondom de Eemshaven en de ontwikkeling van een internationale integrale strategie voor de Noordzee.

Haar kracht ligt in organiseren, waarbij zij goed in staat is de rode draad te herkennen en vast te houden, en de onmisbare inhoud met de praktijk van het proces te verbinden. In haar rol als projectleider en programmamanager van het jaarlijkse Springtij Festival (per 2012) komen deze competenties goed tot uiting.

Volg Mariska op Twitter.
Voeg haar aan je netwerk toe op LinkedIn.


Terug 

IMSA zoekt wegen naar duurzame ontwikkeling, zowel samen met opdrachtgevers als op eigen initiatief. Daarbij kiezen we nadrukkelijk positie op het grensvlak van bedrijven, overheid, wetenschap en de kritische buitenwereld.  Deze video gaat over IMSA Amsterdam, over onze visie en inspiratiebronnen.

Deel 1:   'Inspiration to change' 
Deel 2:   'Politics of change' 

IMSA Amsterdam
Prins Hendriklaan 15
1075 AX Amsterdam
Tel.: +31(0)20-5787600
Fax: +31(0)20-6622336
info@imsa.nl