Het IMSA-team
Het IMSA-team

Sanne Tonneijck

medew_Sanne_pasf.jpg Sanne Tonneijck is een van IMSA’s associates. Ze is een ervaren projectleider en senior adviseur op het gebied van langetermijnstrategie, scenario’s en stakeholderdialogen. Sanne werkt samen met IMSA aan projecten en stakeholderdialogen over de toekomst van gas in Nederland. Is er een rol voor gas in de energietransitie en in een duurzaam energiesysteem? Zo ja welke? Op welke wijze zou gas de energietransitie kunnen versnellen? En welke bronnen van gas zouden hierbij ingezet kunnen worden?

Sanne studeerde aan de Universiteit van Utrecht Natuurwetenschappen en Bedrijf & Bestuur (tegenwoordig Innovatiemanagement) met een bedrijfseconomische afstudeerspecialisatie – een multidisciplinaire studie op het grensvlak van techniek en maatschappij, gericht op complexe vraagstukken rond energie, grondstoffen, klimaat en transport.

LinkedIn


Terug 

IMSA zoekt wegen naar duurzame ontwikkeling, zowel samen met opdrachtgevers als op eigen initiatief. Daarbij kiezen we nadrukkelijk positie op het grensvlak van bedrijven, overheid, wetenschap en de kritische buitenwereld.  Deze video gaat over IMSA Amsterdam, over onze visie en inspiratiebronnen.

Deel 1:   'Inspiration to change' 
Deel 2:   'Politics of change' 

IMSA Amsterdam
Prins Hendriklaan 15
1075 AX Amsterdam
Tel.: +31(0)20-5787600
Fax: +31(0)20-6622336
info@imsa.nl