In de pers
Publicaties

Hieronder de complete lijst met artikelen die door IMSA zijn geschreven of over ons zijn verschenen. Klik in het menu hiernaast voor een overzicht per jaartal.

01 juni 2011 - Jos Hessels, partner van Boer & Croon
Veertig jaar grenzen aan de groei

...De financiŽle crisis is volgens Van Dieren symptomatisch voor waar het zonder moreel besef bij managers op uitdraait: 'Eerst hebben bankiers met hun fantoomgeld de reŽle economie opgeblazen, en nu keren ze zichzelf al weer bonussen uit alsof er niets gebeurd is. Waar komt dan geld vandaan? Het is gestolen van de gemeenschap, gestolen van de toekomst, gestolen van de allerarmsten in de wereld. Uit iets wat in de kern goed is, hebben bankiers een pathologie gemaakt. Het is tot op het bot corrupt. En exemplarisch voor wat er in de hele economie gebeurt: de winsten zijn geprivatiseerd, de kosten komen voor rekening van de gemeenschap. En dat noemen we dan de wereldeconomie.'

Lees het hele artikel.

Klik hier als u de hele publicatie van Boer & Croon wilt ontvangen.


Terug 

IMSA zoekt wegen naar duurzame ontwikkeling, zowel samen met opdrachtgevers als op eigen initiatief. Daarbij kiezen we nadrukkelijk positie op het grensvlak van bedrijven, overheid, wetenschap en de kritische buitenwereld.  Deze video gaat over IMSA Amsterdam, over onze visie en inspiratiebronnen.

Deel 1:   'Inspiration to change' 
Deel 2:   'Politics of change' 

IMSA Amsterdam
Prins Hendriklaan 15
1075 AX Amsterdam
Tel.: +31(0)20-5787600
Fax: +31(0)20-6622336
info@imsa.nl