Nieuws
Nieuws

01 juli 2008 - IMSA is Cradle to Cradle-partner
Op de persconferentie zullen, naast Michael Braungart en vertegenwoordigers van IMSA Amsterdam, ook de andere strategische partners, Beco Groep en Search BV, en de EPEA-satelliet Evoke aanwezig zijn.

Een groeiend aantal organisaties willen graag een strategie ontwikkelen die op de Cradle to Cradle-visie is gebaseerd. Toepassing van Cradle to Cradle vraagt echter om meer dan een innovatief productontwerp. Het gaat om grootschalige wijzigingen in het bestaande productie- en consumptieproces. Cradle to Cradle-bedrijven moeten hun strategie herformuleren en vaak overstappen op een ander business model. Ook moeten ze intensief aan de slag met het ontwikkelen van de ketens waarin hun producten een rol spelen. Met de resultancy en het netwerk van IMSA willen we de ontwikkeling van Cradle to Cradle-loops een stap verder brengen.
Klik hier voor meer informatie of neem contact op met een van onze gecertificeerde Cradle to Cradle-adviseurs: Kim Nackenhorst en Anne-Mette Jørgensen. 

Terug 

IMSA zoekt wegen naar duurzame ontwikkeling, zowel samen met opdrachtgevers als op eigen initiatief. Daarbij kiezen we nadrukkelijk positie op het grensvlak van bedrijven, overheid, wetenschap en de kritische buitenwereld.  Deze video gaat over IMSA Amsterdam, over onze visie en inspiratiebronnen.

Deel 1:   'Inspiration to change' 
Deel 2:   'Politics of change' 

IMSA Amsterdam
Prins Hendriklaan 15
1075 AX Amsterdam
Tel.: +31(0)20-5787600
Fax: +31(0)20-6622336
info@imsa.nl